Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vulgarismy na sociálních sítích jsou in...

Když kolikrát čtu statusy a výroky některých rádoby "celebrit", říkám si, koho tím chtějí k sobě přitáhnout? O jaký fanklub stojí? Chtějí si jen zvýšit ego, nebo čtenost?

Nestydí se za své výroky před svými dětmi, rodinou, přáteli? Kolikrát jsou to výroky proti lidskosti. Byli by schopni říci to danému člověku do očí? A byli by toho schopni i jejich "fanoušci"?

Ukázka takové „normální“ diskuze. V hlavní roli nedávno udušený chlapec z Libereckého bazénu.

Podle mě to jsou lidi, kteří v dětství trpěli nějakým komplexem méněcennosti. Tu jeden tlouštík, který byl jistě šikanován svými spolužáky. Tu jeden gay, který zřejmě nebyl pochopen a celé dospívání se cítil být utlačován. Tu jedna žena, která se provdala za kdysi celkem slušného novináře. V minulosti byla pouhou šedou myší, které si nikdo nevšiml. Nyní se stala ovečkou, která zapadla do svého stáda. Její pestrý slovník, za který by se nestyděl kdejaký dlaždič. Všichni se pak spolu vesele fotí, navzájem se podporují ve svých urážkách ostatních rádoby "celebrit", a připadají si strašně in. Oni jsou vyšší vrstva, ostatní plebs. Tak nevím.

Paní, která strašně ráda uděluje druhým rady.. jak by měli žít apod... tak určitě.. od někoho takového si nechám ráda poradit....

Napadá mě. Jaký psycho. profil mají jejich fanoušci? Jsou to kupodivu často i veřejně známé osobnosti. To si v tom showbyznysu lezou takhle všichni do „zadele?“ Hnus velebnosti. Pro mě borec ten, který se nebojí vyjádřit svůj vlastní názor slušně, a nemá ve svém popisu práce "vlezdoprdelství". Takového člověka si dokážu vážit, jeho slovo pro mě má váhu. Od takového snadno příjmu i kritiku a budu vést diskuzi. Jak si vůbec troufají soudit a urážet někoho, koho vůbec neznají?  Vždyť slušným lidem jsou k smíchu.

Autor: Marcela Müllerová | úterý 13.9.2016 1:33 | karma článku: 21,67 | přečteno: 803x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik