Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Konvička, Žižková... Degeneruje náš národ?

Olivie Žižková na demonstraci na Václavském náměstí: " To, za co tady bojujeme, je prostě humus, hnůj..." aneb: EVROPO, DÝCHEJ!!!!

Když vidím podobné "zjevy", ať už Konvičku na koni, nebo Žižkovou s mikrofonem, přemýšlím nad tím, co za lidi stojí na pódiu a tleskají (ehm) "do rytmu". Mají v hlavě nas..no, nebo šli jen kolem? Doufám v to druhé.

Pozooor. Teď to přijde. Sluníčkář vs. xenofob. Na koho tyto nálepky nalepíme? Stojí tu proti sobě dvě skupiny lidí. Neřadím se ani do jedné z nich.

Nejsem rozhodně pro neřízenou migraci ekonomických uprchlíků. Jsem si vědoma toho, jak dopadly okolní státy. Nesouhlasím s kvótami. Nechci tu mít čtvrtě, kam se bude bát i policie, jako například v Anglii apod. Pomoct ano, ale na dálku. U nich. Většina z nich se opravdu není schopna začlenit a přizpůsobit našim zvykům. 

Ale s touhle šíleností rozhodně nesouhlasím. Rasismus, ohánění se po vyhlazovacích táborech, neakceptování názoru druhého, okamžité zařazování do skupin, úroveň vyjadřování nula.

Za tuto situaci nese vinu i naše vláda. Jelikož své občany informuje zcela minimálně. Nikdo neví, co za lidi sem přichází, odkud, jak se zde začlení apod. Lidi mají strach a obavy o náš stát oprávněně. Ale to co předvádějí tito lidé, to je čistá panika a šíření nenávisti. V neposlední řade ostuda.

 

"Už to, že se tady prodávaj ty korány - sem někde četla" ...

 

 

Autor: Marcela Müllerová | úterý 20.9.2016 12:31 | karma článku: 30,98 | přečteno: 4225x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik