Konvička, Žižková... Degeneruje náš národ?

Olivie Žižková na demonstraci na Václavském náměstí: " To, za co tady bojujeme, je prostě humus, hnůj..." aneb: EVROPO, DÝCHEJ!!!!

Když vidím podobné "zjevy", ať už Konvičku na koni, nebo Žižkovou s mikrofonem, přemýšlím nad tím, co za lidi stojí na pódiu a tleskají (ehm) "do rytmu". Mají v hlavě nas..no, nebo šli jen kolem? Doufám v to druhé.

Pozooor. Teď to přijde. Sluníčkář vs. xenofob. Na koho tyto nálepky nalepíme? Stojí tu proti sobě dvě skupiny lidí. Neřadím se ani do jedné z nich.

Nejsem rozhodně pro neřízenou migraci ekonomických uprchlíků. Jsem si vědoma toho, jak dopadly okolní státy. Nesouhlasím s kvótami. Nechci tu mít čtvrtě, kam se bude bát i policie, jako například v Anglii apod. Pomoct ano, ale na dálku. U nich. Většina z nich se opravdu není schopna začlenit a přizpůsobit našim zvykům. 

Ale s touhle šíleností rozhodně nesouhlasím. Rasismus, ohánění se po vyhlazovacích táborech, neakceptování názoru druhého, okamžité zařazování do skupin, úroveň vyjadřování nula.

Za tuto situaci nese vinu i naše vláda. Jelikož své občany informuje zcela minimálně. Nikdo neví, co za lidi sem přichází, odkud, jak se zde začlení apod. Lidi mají strach a obavy o náš stát oprávněně. Ale to co předvádějí tito lidé, to je čistá panika a šíření nenávisti. V neposlední řade ostuda.

 

"Už to, že se tady prodávaj ty korány - sem někde četla" ...

 

 

Autor: Marcela Müllerová | úterý 20.9.2016 12:31 | karma článku: 30,98 | přečteno: 4225x
  • Další články autora