Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Michaela Patricie Muzikářová - matky společný víkend s Otakarem

Devět dní po zmizení své dcery matka Eva odjela na společný víkend se svým přítelem Otakarem. Odjela s člověkem, který je v případu zmizení Míši veden jako hlavní podezřelý.  

Matce se ztratí její milovaná dcera. Hledá ji celá republika. Člověk by si řekl, že první dny musí být pro matku asi těmi nejhoršími v životě. Propadá zoufalství, vystoupí v médiích k národu s prosbou o pomoc. Hledá na vlastní pěst s týmem lidí, s rodinou, s přáteli. Dělá vše co je v jejich silách. Vždyť jde o ten největší poklad na světě. O její dceru. Opak byl pravdou. Ať už to vše má jakýkoliv důvod, matka Míši s médii nekomunikovala a chodila dál do své práce. 

Po devíti dnech, kdy se ji ztratila dcera odjela se svým přítelem Otakarem na společný víkend do hotelu v Mostě. Odjela s člověkem, na kterého byla podána obžaloba z pohlavního zneužití Míšiny kamarádky. S člověkem, kterého dle babičky Míša nemusela a neměla ho ráda. Prohlásila, že to byl jeden z jejich nejhezčích víkendů. Ptám se. Chová se takto milující matka dcery, které nejspíše někdo ublížil, unesl, kterou možná už nikdy neuvidí? Kterou právě v tuto dobu v pátek hledala fenka Hippie? 

Některá média podávala tuto informaci tak, že matka si potřebovala odpočinout, nabrat sílu. Doslova padla věta, že Míša, jako přející dcerka jim chtěla vyjít vstříc a proto odcházela k babičce. A já se ptám, kdo má právo mluvit za holčičku, která se stala nejspíše obětí trestného činu. Jen ona sama znala pravdu. Jen ona sama věděla, jak se cítí. 

Neví to nikdo z médií, neví to ani rodina Otakara, jelikož někteří z nich ho deset let neviděli. Ani příbuzní ze strany Evy nebyli v blízkém kontaktu s Míšou. Ne v tak blízkém, aby mohli se 100% jistotou říci, jak se Míša cítila a jestli ji někdo ubližoval. Jediný, kdo do médií promluvil, byla babička Míši, která řekla, že Míša Otakara neměla ráda. Osobně babičce věřím více, než lidem z rodiny, nebo lidem diskutujícím v různých skupinách na fb, kteří Míšu téměř neznali. Míša u babičky trávila nejen víkendy, ale i v týdnu k ní zašla. Je to osoba, která nejvíce věděla a znala, jak se věci mají. 

Pokud matka nevěřila v obžalobu Otakara, pak ji nepřišlo divné ani to, že se vydává na sociální síti za čtrnáctiletého chlapce a podařilo se mu tak do svého auta nalákat Míši nezletilou kamarádku? Nebála se mít takového člověka v blízkosti své dcerky? Proč ji nechránila? .... 

Autor: Marcela Müllerová | pondělí 20.3.2017 19:16 | karma článku: 26,06 | přečteno: 1843x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik