Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Matka ztracené Míši předhodila novinářům "kachnu" o svém těhotenství.

Eva Muzikářová je matkou ztracené Míši, po které bylo vyhlášeno dne 11.1.2017 pátrání. Budou to téměř tři měsíce a vypadá to, že policie stále nemá tu zásadní stopu, která by pomohla Míšu najít.

Matka Míši má dost zvláštní starosti v době, kdy se její dceru stále nedaří najít. Zaslala své kamarádce údajně lživou zprávu o svém těhotenství. Tuto zprávu následně tato kamarádka zaslala do médií. Matka se prý stačila zmínit (osobě blízké) o tom, že tuto zprávu vypustí naschvál a že to bude "prdel". 

Jaká byla Eva vlastně Míše "maminkou" ? Co je to za ženskou, když dokázala dále udržovat vztah s mužem, na kterého byla podána obžaloba ze zneužití nezletilé dívky? Jak je možné, že Míša s tímto člověkem byla i nadále v kontaktu? I přes to, že ho její dcerka neměla ráda. Devět dní potom, co se Míša ztratila, odjela Eva s Otakarem na společný víkend, o kterém prohlásila, že byl jeden z nejhezčích víkendů vůbec. Jak je možné, že je stále tak klidná? Ví snad něco víc? Není totiž vůbec běžné, že se takto maminky ztracených dcer chovají.

Víme, že propagovala nacismus. Také to, že se kolem ní motali zvláštní lidi. Pár z nich veřejně diskutovalo na fb, tak si člověk obrázek udělal sám. Má velmi dobrý přehled o tom, co si o ní lidé myslí. Je totiž členkou minimálně jedné skupiny na fb o Míše. Má matka ztracené dcerky sílu na to vymýšlet nějaké hry pro média? Čím dál více si uvědomuji, že tato osoba nebude úplně v pořádku. Celkem by mě zajímalo, kdyby na ní byl udělán psychologický profil, co by z něj vyšlo na povrch. Udělala ho policie? 

Eva prakticky od začátku mlží. Nikdo jistě nevíme, kdy se Míša ztratila. Zda to bylo v úterý večer či ve středu ráno. Stále jsou v úvaze oba dny, jelikož matka řekla, že v úterý večer Míšu v posteli neviděla a ráno také ne, jelikož šla brzy do práce. Obě tyto věci jsou zvláštní, jelikož Eva chodila přes Míši pokojíček do koupelny. Měli malý byt 1-1. Že by si ráno nešla vyčistit zuby předtím, než šla do práce? A večer předtím, než šla spát?

Osobně začínám mít pocit, že matka Míši ví mnohem víc. Její klid mě nahání husí kůži. Ublížili Míše s Otakarem spolu? Nebo zůstává hlavním podezřelým Otakar sám? Ublížil Míše někdo úplně cizí? Je tu mnoho nezodpovězených otázek, které si klademe neustále dokola my všichni, kterým malá Míša není lhostejná. Jen ta matka. Chladná, řechtající se v koutě mi nedává spát...

 

Autor: Marcela Müllerová | čtvrtek 30.3.2017 17:33 | karma článku: 28,36 | přečteno: 2264x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik