Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No, také nemám rád xenofóby v té vyhraněné podobě. Ale popravdě řečeno, za nebezpečnější považuji "sluníčkáře" (ačkoli jsou to jinak docela milí lidé) neboť více přispívají ke skutečné degeneraci společnosti.

Xenofoby beru jako bolest...nepříjemnost, která je ovšem projevem pudu sebezáchovy...varováním..upozorněním na problém s možností zaregistrovat a včas řešit ještě relativně kultivovaně problém.

Sluníčkáře beru jako prášek proti bolesti...anestetikum...oblbovák..který neřeší problém, jen umožňuje ignorovat bolest ...odsouvat řešení a vede ke kumulaci problémů, které se nakonec nutně projeví daleko většími bolestmi (xenofobií) a následky.

Sluníčkáři jsou skutečně milí, rozdali by se (zpravidla sice z cizího - proto jsou soustředěni hlavně kolem různých neziskovek..) ..mají ale krátkozraké vidění a ne příliš zodpovědnosti.

8 6
možnosti
MM

:) Díky za normální názor. Podle mě obě strany jsou nebezpečné.. Sluníčka (vítači) z důvodu, který popisujete a xenofobové z důvodu extremismu a nenávisti. Jeden pán sem dneska napsal pěknou myšlenku (větu) .. Hned z kraje. O kyvadlu ve starých hodinách. Ale nemůžu s ním souhlasit, protože já to zkrátka vnímám tak, že v tuto chvíli stojím "někde mezi" právě z důvodu, že se neztotožňuji ani s jednou sranou. Lidi dělím na dobré a zlé, bez ohledu na barvu pleti. Myslím, že každý normálně uvažující člověk ví, čeho jsou radikálové z řad IS schopni. Že bohužel z neřízenou invazi sem přijdou i takový jedinci. Jedinci napojení na IS. Ukol jasný. Ať už je od kohokoliv. Útok, panika, strach. Vyvolat v lidech nenávist, ale i tu vůči sobě a tím národ oslabit. Nechci tu radikály. Ani šátky ve školách atd. Chci zachovat naše hodnoty. Zároveň tu ale nechci hyeny, které tu mluví o plynu. Jestli někdo má řešení, tak prosím. Já ho neznám.

7 3
možnosti
Foto

Opomíjeným vážným problémem je kultura názorů, dnes průměrně na úrovni nula. Místo diskuze a vyslechutí opačného názoru se snahou společně nalézt konstruktivní řešení, spíš slyšíme sprosté urážky, mezi kterými kvalitní názor rychle zanikne, což je škoda. Viz. např: Mají v hlavě nas..no, nebo šli jen kolem? :-)

6 0
možnosti
MM

Souhlasím. Příště se polepším.

1 1
možnosti
PV

Svatá prostoto... A seznámila jste se opravdu s názory tzv. rasistů a xenofobů? A nebo jen bezmyšlenkovitě a beze stopy kritičnosti přebíráte pokřivené informace z tzv. mainstreamových médií plně odporujících migraci ? Víte například, že Konvička dlouhodobě (už od roku 2014) podporuje umístění křesťanů z muslimských zemí u nás? Kolikrát tuto skutečnost v posledních dvou letech zmínila zmanipulovaná mainstreamová média? Nebo poslechla jste si například zajímavý tříhodinový rozhovor Konvičky s Petrem Pelikánem, muslimem (!!!) a bratrem současného ministra spravedlnosti? Nikde stopa po koncentračních táborech, neakceptování názoru druhého, úroveň vyjadřování nula...

Obávám se, že mi spíše připomínáte některé spoluobčany z dob komunismu, pro něž bylo jediným zdrojem informací Rudé právo. A podle toho, co si v něm přečetli, pak vykřikovali do okolí své jediné správné "pravdy".

zdroje (i když si nedělám iluze, že vás informace z "druhé strany" vůbec zajímá...):

https://www.youtube.com/watch?v=fRjbri5d1cg

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Konvickovci-prekvapuji-Ano-prijmeme-uprchliky-Ale-382908

6 8
možnosti
MM

Představte si že rozhovor Konvičky s Pelikánem jsem kdysi poslechla. Dokonce jsem jednou byla na demonstraci proti islámu v Praze.. Ovšem co se z Konvičky od té doby stalo.. Jeho vyjadřování, názory, šíření paniky a nenávisti mě přesvědčily o tom, že takového člověka nelze brát vůbec vážně. Hold vám nezbyde nic, než se s mým názorem na něj smířit. Parlamentní listy, Aero net apod. a jiné konspirační sra.cky nečtu. Zrovna konkrétně u tohoto člověka si umím udělat názor z jeho veřejných projevů. Nikoli z článků.

7 2
možnosti
JN

Degeneruje. Tolik lidí píše texty absolutně o ničem, a ani si to neuvědomují...

1 2
možnosti
MM

Proč konkrétně myslíte, že o ničem?

1 0
možnosti
ZK

Lůza tady byla vždycky. Teď ale žijeme v mediálním světě, lidé se propojují na sociálních sítích, tak je na ně víc vidět a oni mají příležitost se navzájem utvrzovat ve svých bludech. Nechte to někde na okraji žít, oni si časem, když ti muslimové ne a ne přijít, najdou jiné téma.

11 2
možnosti
MM

Asi to zase až takový blud není, když na něj máte potřebu reagovat.

1 0
možnosti
JR

J15a86r68a 19R91a58n63k

20. 9. 2016 19:34

Dik, dobre napsaneR^

9 3
možnosti
Foto

I26v37a39n 68M22a28r79e17k

20. 9. 2016 19:06

Ano p. Müllerová ,náš národ "degeneruje" , proto je nutné "omladitů jej novou importovanou krví . ;-(Rv

1 7
možnosti
JD

J73i48ř72í 76D47a57n52i17š

20. 9. 2016 18:17

Nevím, proč házíte do jednoho pytle vzdělaného profesora entomologie, který si toho o islámu nastudoval stokrát víc než vy, s ženou jejíž projev je na úrovni čerstvé absolventky zvláštní školy.

7 8
možnosti
MM

Neznamená, že je to profesor, že je něco víc. Jeho způsob vyjadřování a myšlení.. Ani těm dětem ze zvláštních škol bych takového učitele nepřála.

8 4
možnosti
JH

J94a71n 71H90l58e37d58í64k

20. 9. 2016 17:35

vůbec nejlepší je skutečnost, že lidé fandí a pomáhají těm, kteří nás přicházejí vyvraždit, neb kolik pomahačů zla četlo korán a prostudovalo si zákon ŠÁRIJÁ, kde jsou všechna fakta o naší budoucnosti-- černé na bílém?? Nebuďte líní !

7 6
možnosti
MM

Jak konkrétně myslíte, že jim lidé, které tu zmiňujete fandí?

2 1
možnosti
JZ

Nemám rád radikální islám, ale nepůjdu se proti němu spojovat s nácky. Nemám rád komunisty, ale také proti nim nepůjdu s nácky. Nemám rád nácky, avšak nehodlám proti nim jít s komunisty. To, že proti islamistům brojí Adam B. Bartoš, vyhlášený antisemita, není pro mě důvod, abych se s ním spojil.

12 1
možnosti
Foto

Což je ovšem jen Váš problém.

4 2
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik