Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Olivie Žižková a její vystoupení na Václaváku mně připomněla rok 1942, kdy Češi hajlovali na tom samém místě na tryzně za Heydricha. Mezi oběma shromážděními není rozdíl.

10 6
možnosti
Foto

To jste asi měl špatné brýle, pana Zieglere.

4 4
možnosti
MK

Paní Marcelo Müllerová, z celého článku je zřejmé, že to s Vámi není až tak špatné, ale z protiislámského hnutí chytáte a zde prezentujete jen tu pěnu na povrchu.

Zkuste si odpovědět na jednoduché základní otázky:

1) Může se v Evropě vyznávat stejný islám jako v islámských zemích?

2) Existuje nějaký evropský islám, který by byl v souladu s evropským právem?

3) Je možné očekávat tvorbu "Kodexu evropského muslima", když se 1/3 - 1/2 hlásí k právu šária (naposled průzkum ve francii - info. prošlo tiskem) ?

4) Mají-li všichni muslimové jako předlohu své víry ten stejný a neměnný Korán, plus sunny a hadísy, jak chcete rozlišit radikály od t.z. "umírněných"?

5) Na základě výše zmíněného musí nezávislý analytik konstatovat: islám do Evropy nepatří, je zde cizí element, zjevnou nepatřičností.

6) Co musí udělat ČR prostřednictvím svých volených a bezpečnostních orgánů? Zde si dovolím odpovědět za Vás: nepustit do republiky žádného nového muslima a přehodnotit legalitu stávajících muslimských organizacích.

P.S.

Pro názornost doporučuji k přečtení článek p. Judy o Švédsku. Nejde o strašení, o kterém se zmiňujete, ale o realitu.

13 3
možnosti
Foto

Jen technická prosím, nic nehodnotím ani nesoudím: Jak poznáte na hranicích muslima před tím, než se budete rozhodovat, že ho sem nepustíte? Díky.

5 0
možnosti
SB

Paní autorko, máte to marné.

Můžete donekonečna obhajovat přehnaně humánní pozice, avšak jste též Evropanka a jedete v tom s námi: Buď to evropská civilizace ustojí a potom to ustojíte i vy a vaše děti, nebo to neustojí a potom vy i vaše děti též zahynete.

Tady jde i o vaši budoucnost, tedy o váš život, nebo o vaši smrt. U počítače můžete intelektuálně meditovat o všelidských hodnotách, ale to, co se na nás na všechny připravuje, je docela obyčejné násilí bez jakéhokoli ohledu na nějaké filozofování.

Klidně si filozofujte, ale protistrana vám jednou bez mrknutí brvou možná vrazí kudlu do břicha a vůbec filozofovat nebude.

10 5
možnosti
Foto

To, co pisete, je jen takove prazdne tlachani. Neco na zpusob "americkych" reseni. Zduvodnit si svoji vlastni agresi tak, ze jde vlastne o obranu ... Samozrejme bych s vami souhlasil, jenze ta situiace, ktera je momentalne u nas velice nebezpecna neni o tom, zda nekdo cizi vezme muj zivot, ale o tom, ze velice sili tendence se vymlatit mezi sebou jen na zaklade neshody ... to mi vadi a to me desi

0 0
možnosti
JL

Ten rozhovor s Drtinovou je božskej.;-DR^

4 0
možnosti
VK

No mě připadal božskej spíš rozhovor Drtinové s Frantou Ringo Čechem. Jak ten si ji krásně "namazal na chleba"... ;-D

3 3
možnosti
Foto

Ti lidé na Václaváku nevyjadřovali nesouhlas ani s vámi, či někým vám podobným, ale s tím, že vládní moc se jasně nevyjadřuje ohledně emigrace a tudíž je obava, že se nám z nějakého rozhodnutí EU nevyhne. Jednak je to zcela legitimní a jednak to není znak nějaké degenerace.

13 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že na autorku přesně sednou slova té písně Kdyby tady byla...

Kdyby tady byla taková panenka, která by mě chtěla

|:která by mě chtěla, syna vychovala, přitom pannou byla:|

Kdybych já ti měla syna vychovati, přitom pannou býti

|:ty by jsi mně musel kolíbku udělati, do dřeva netíti:|

Ano, přesně to sedí. Něčeho dosáhnout, ale ničeho nepoškodit. Ani tu pannu neudělat ženou...

Ale dítě, tedy ochranu republiky, to ano. Ale jen způsoby jemnými, galantnímu a světovému multikulturalismu lichotícími.

19 4
možnosti
PB

..... ešivá vona nám spíš nedegeneruje ta umělecká scéna ?!,- když sme schopni ocenit Pussy cenou VHV, tak madam Žižková si zaslouží přinejmenším uvedení do síně slávy popmusic !

10 1
možnosti
Foto

Správně. Pokud budu trochu jizlivý, tak cena toho, kdo se nedá číst tomu, kdo se nedá poslouchat.

2 4
možnosti
TP

T90o68m34á82š 52P54í28c62l

20. 9. 2016 14:16

Je mi líto, že se vám lidé, co se pro vás snaží vymoci bezpečí a klidný život, nelíbí. Bohužel, jestli nechcete dopadnout jako v Německu, Francii, Belgii, Švédsku, Británii, Norsku, Holandsku nebo Itálii, tak si buď sundáte ty růžové brýle, anebo dopadnete stejně. Tady žádná střední cesta neexistuje. A jen na okraj. To "zanedbatelné procento muslimů" u nás je tak zanedbatelné, že se jim připravuje na míru zákon o pohřebnictví, že v Plzni narazíte všehovšudy na 2 kebaby, které neprodávají halal a podobně. O každodenních excesech a o tom, jak se projevují nejvyšší představitelé muslimů v této republice, ani není třeba se zmiňovat.

9 9
možnosti
OK

Černá, nebo bílá. Nic mezi tím.

5 1
možnosti
OK

Myslím, že by zde měl zaznít nedoceněný výrok slavného historika Paula Johnsona:

"Je všeobecně známo, že se lidé chovají zvlášť krutě a bezohledně zpravidla nikoli ze zjevné zloby, nýbrž z rozběsněné touhy po spravedlnosti."

12 0
možnosti
Foto

Je to atraktivní téma a jak správně naspal pan Beneš, zpracované jako z červené knihovny.

To znamená, naprosto naivně.

A také se mi nelíbí, že jiné lidi nazýváte kreaturami. Říká to snad někdo o Vás?

Asi by se Vám to nelíbilo, že?

8 6
možnosti
OK

Někteří z nás skutečně věří, že jsme kulturní, vyspělá civilizace. Tato představa je podle vás naivní.

4 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik