Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

je možné, i přes poznatky o "Otakarovi", aby to bylo trochu jinak? tedy, aby ji někdo jiný unesl a držel ji někde zavřenou, podobně jak byl unesený ten mladý pár? já si myslím, že je tato možnost pořád ve hře....

0 0
možnosti
MM

Určitě to možné je. Ale myslím, že pokud byla Míša unesena, pak někým, koho znala. Protože na násilný únos to nevypadá.

1 0
možnosti
Foto

Co s tím naděláte? Je to asi tak 6-7 let, nevím přesně, mě dost drsně zastavili policajti, kteří nebyli dopraváky. Měli černé uniformy a lodičky, spíš něco jako zásahovka.

Obvyklá kontrola a ukažte prosím kufr. Tam byla basa Plzně, oni odzdravili a než jsme se se ženou vzpamatovali, měli další auto.

Hledali Aničku a marně, samozřejmě. Prostě, čas od času se to stane.

0 0
možnosti
Foto

Úkolem dobré matky je chránit (za každou cenu) dítě - před svými přáteli, i nepřáteli, před vlastními požitky. Dítě musí mít u matky vždycky přednost.( Tak je tomu i v přírodě). Pokud má dítě rodiče, nebo aspoň matku, nemělo by se citit opuštěné... Jak to ve skutečnosti bylo, nevíme. Je mi holčičky líto. ;-(

6 0
možnosti
JR

J51a58r36a 67R18a59n43k

13. 3. 2017 22:49

Existuji unosy deti velice dobre vychovanych a pripravenych pro zivot dobrymi matkami, presto je nekdo dostane do auta pod zaminkou, muze to byt zviratko nebo predstirany handikap a slusna zadost o pomoc, nekdy i ne ukazani mista na mape. I ty nejlepe pripravene deti v tom veku podlehnou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik