Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I31v52a45n 92M35a77r81e22k

14. 7. 2017 20:05

V každém případě spojují "příjemné s užitečným" . Osvěží se v bazénu , a ještě si přitom zadara vyperou svůj "šat" . 8-o

8 0
možnosti
ZB

Tak vítači,sluníčkaři a vlastizrádci....to mluví asi tak za vše.Jak čtu,nejsem první,co v tom blábolení "skutečného vlastence" vidí jen hloupou lež...IQ vysoké asi moc mít nebude,je to dost pruhledné,ale dost lidem to bude k šíření nenávisti a hysterie evidentně stačit...RvRv

10 20
možnosti
PT

P35e64t49r 46T85o21m48e97k

14. 7. 2017 19:25

Ale on má pravdu. Vítači, sluníčkáři, vlastizrádci jsou individua, která neví, k čemu tahle politická korektnost povede. Nebo ví a je jim to jedno.

25 0
možnosti
Foto

At se na mne nikdo nezlobi ale po vete ze si muzi zalibne prohlizeli deti a pritom si hrali s nadobickem v kratasech, tomu panovi neverim.

12 6
možnosti
JK

To nejste sám, celý je to takový...

3 3
možnosti
PM

Beze srandy - tihle lidi v ČR vůbec nemají co pohledávat. Další zmetky, co očumujou děcka v brouzdališti a onanujou - tu fakt nepotřebujeme! A samozřejmě - jak jinak - už je to tady - ZASE MÁ KAŽDÝ Z OBSLUHY ZAKÁZÁNO COKOLIV DĚLAT!

8 4
možnosti
Foto

beze srandy:))) vystěhujeme Česko, každého, kdo kdy onanoval... no zvednout ruku:)))rychle, chlapi že vy ne??? proboha nádobí si semtam přehazuje každej néli první chlap ... a paní autorka...sprominutím evidentně přeháněcí xaverov...vám tady funguje jako vážnost sama;-D čemu věříte ještě?

3 5
možnosti
DB

To je jejich problém, nechtějí se přizpůsobit a proto je k nim tak velký odpor. Oni chtějí žít tady, a ne my s nimi tam.

Zdroj: http://marcelamullerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=613878

toto je naprosto zásadní věta, TEN KDO PŘIJDE SE MUSÍ PŘIZPŮSOBIT, KDYŽ NE, MUSÍ BÝT ODEJIT

25 0
možnosti
MB

Naprostý souhlas! Jsi-li v Římě, chovej se jako Říman! je již před staletími jasně deklarováno.

5 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik