Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J42a84r57a 91R45a48n50k

17. 9. 2017 18:06

Hezky a pozitivni blog, lide jsou vsude stejni a deli se pouze na dobre a spatne, jejich vira mne nezajima. KarmaR^

1 0
možnosti
JE

Jsem ráda, že jsem stihla zajet do Egypta, Tuniska, kdy ještě nebylo tolik nebezpečné jezdit na všechna ta úžasná historická místa. A moha to vše vidět. Jezdíme tam i teď, ale jelikož už mám malé dítě tak zůstáváme jen v resortech. Poslední týden v srpnu jsme v té oblasti taky byli. My jsme zas kvůli 7leté dceři vybírali hotel s aquaparkem a všema různýma blbinama:o) Korály byly nádherné, jen dceru velmi mrzelo, že si nemůže přivést mušličky, aspoň jednu jsme "propašovali". Ale doufám, že zase nastane doba, kdy bude moci i dcera vidět pyramidy a vše ostatní;-)

1 1
možnosti
Foto

R^byla jsem na dovolené mnohokrát v různých muslimských zemích a vždycky jsem se vrátla nadšená-a profese jako pokojská sevírka uklizečka kuchařka a jiné, které jsou u nás spíš ženskou doménou, tam vykonávají jen muži-jak příjemné být chvíli obletována a osluhována milými usměvavými mladíky:-)

1 1
možnosti
JR

J23a37r15a 66R81a73n25k

17. 9. 2017 18:12

Malaysie, Indonesie, cela Jihovychodni Asie, Filipiny a Indie - tam vsude je islam, presto jsem nevahala a protahla se s rucksackem, pokud mi zeme, v niz ziju a jejiz pas mam neda na vjedomi, ze je nebezpecne do urcite zeme jet, tak se to tady v Kanade dela, tak snad sledujeme a cteme, kde se co deje. Jesm rada, ze jsem pred lety byla na treeking v Myanmaru, uz tam nemusim, ale prave tam jiz nekolik let vyvrazduji buddhisticti mnichove maly narod muslimu, ktery nikdo nechce Rohinga.

0 0
možnosti

Cituji z Vašeho blogu: " Každopádně v resortech je bezpečno"

Řekla byste to i příbuzným té Češky z Prahy, která společně se 2 Němkami zemřela v Hurgadě, když je na pláži v rezortu pobodal egyptský útočník?

0 0
možnosti
Foto

No a co, jako ? V každém případě je tam bezpečněji, než u nás na silnicích.

2 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik