Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P78e51t78r 61L89a79n32g29e31r

30. 1. 2018 15:58

Já si nemyslím, že by společnost byla nějak neobvykle "rozdělena", je jen polarizována. To rozdělení je konstrukt novinářů.

3 1
možnosti
Foto

Osobně mám radost vaše věta "Občas to i člověka někam posune" je mým úspěchem vaší edukace.

Je však s podivem, že uvádíte že " se snažíte nikoho nenapadat, neponižovat a mít padný argument, když se ve virtuálním světe FB profilů chováte zcela opačně. No bude to ještě fuška

1 1
možnosti
MM

P. Peričevič, teď jsem se od srdce musela zasmát. Vaše osoba, je vším možným, jen ne osobou, která by mě mohla v čemkoliv edukovat. Tím si buďte 100% jistý. Nemohu za to, že se snažíte dostat z vězení pro mě odporného člověka, který zabil svou dceru a ženu. Petra Kramného. On odlišný názor, ještě neznamená napadání ostatních. Na to máte ve svém okolí jiné experty. Mimo to se divím, že zrovna Vy tu mluvíte o napadání. Když Vám není hanba, říci o oběti trestného činu, Monice Kramné, že pokud to nebyl PK a malá Klárka, byla to právě Monika. Takto jste to napsal u Vás. Mimo to si berete do úst i všechny ostatní kolem tohoto případu. Dokonce i paní soudkyni, znalce v oboru, aj. Přeji Vám krásný den. Komunikace s Vámi je pro mě opravdu ztráta času.

2 0
možnosti
MK

Z článku je zřejmé, že jste byla voličem JD. Jak jste vyhodnotila fakt, že o 2.600 migrantech lhal?

A to je téma, které mnoho lidí zajímalo a vím, že i ti, kteří Zemana moc nemusí, mu to z těchto rozdílných názorů kandidátů, hodili.

0 1
možnosti
MM

Ano. Byla. Já bych neřekla, že lhal. A myslím, že z jeho rozhovorů to bylo jasné. Tedy pro mě ano. On se celkem jasně vyslovil (to platí i pro Euro), že pokud jsme členy EU, budeme ho muset do budoucna přijmout. To samé kvóty. Ale také řekl, že je proti kvótam a pro upevnění pozice v EU. A že mu není jedno co za lidi by sem přicházelo. V tomto mám stejný názor. Jinak prezident nemá v tomto žádné pravomoci.

2 0
možnosti
TH

Tu anketu vymyslel Jiri Drahos? Ta otazka je zcela vazna...ja si to nemyslim.

0 0
možnosti
MM

Samozřejmě, že nevymyslel. Obrázek je upravený v programu Photoshop. Už jen ta otázka a odpovědi, jakým stylem jsou psané. Nejhorší ale je, že lidé tomu věřili a sdíleli dál.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MM

Děkuji za typ. Určitě kouknu. Navíc Michal Dlouhý je můj oblíbený herec.

0 0
možnosti
MS

Paní milerová dvě věci.

1. potřeboval bych poradit klávesovou zkratku na přehlasované u.

2. Děkuji a více takových lidí jako vy. Osobně si myslím, že společnost nerozdělují prezidenti, ale media, která takové internetové troly v obou táborech přímo vybízí k podobným šířením lží. I teď po volbách neustále Idnes hodnotí voliče. Proč? Aby se mělo v diskuzích o čem hádat?

Snad se to zlepší a nedojde v budoucnu k tomu, abych vám někdo říkal, tak nám zabili Ferdinanda.......

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JM

J69a14n42a 45M80a71l44a

30. 1. 2018 11:55

Takhle moc si protiřečit v pár řádcích je opravdový majstrštyk....RvRv

1 4
možnosti
MM

V čem konkrétně myslíte?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS