Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Chcete násilí nebo nevkus?

1 0
možnosti
JK

Konvička a Žižková jsou jen důsledek.

2 0
možnosti
RM

Milá autorko, předem upozorním, že jsem proti ekonomické migraci, nejsem přesvědčen že ty miliony lidí nás nějak obohatí. Ona ta masa mladých mužů bez úcty k ženě a životu druhých zprvu právě obohatí právě Vás - ženy.

Z čeho jsem nesvůj - kritizujete Konvičku a Žižkovou a dle jejich příznivců hodnotíte i lidi, kteří tam snad ani nebyli.

Přiznám se, že nebýt autorů jako Vy, kterým leží v hlavě právě nějaký Konvička či Žižková, tak ani nevím že se nějaké takové shromáždění konalo. A je mi to jedno - no co - tak bojují proti islamizace, mají z toho oprávněný strach.... Tak jim to nechte, však co je na tom?

Já se bojím výšek, ve výškách mám závrať atd. a kdybych svolal demonstraci lidí co se bojí výšek, tak tam mohu prohlašovat že snížím všechny rozhledny....a bude to někoho zajímat? Vůbec ne.....byla by to blbost.

Na závěr se zeptám - je větší blbec ten co hlásá hlouposti a nebo ten co tomu blbci a jeho hloupostem dělá reklamu?

4 2
možnosti
VK

Pamatujete ideologa BPI Kulhavého, který sem píše protiislámské blogy, které tu mnozí zdejší karmují? I ten už se od Konvičky odvrátil. A to je nějakej islamofob.

3 1
možnosti
Foto

Ale jdete ... Kulhavy jeste pred rokem netusil o cem to cele je .. ted nedavno docetl koran, nechal si ho "vysvetlit" a od te doby jen cituje a cituje bez jedine myslenky .. radeji ;-D

0 2
možnosti
MN

Excesy typu konvička či Žižková jsou přirozenou reakcí na excesy Dienstbiera, Valachové, Niedermayera, Ženíška a dalších. I v sociálních a psychologických jevech platí princip, že nějaká akce vyvolává stejně velkou opačnou reakci.

Kdybych měla volit mezi tím být sluníčkářem, nebo xenofobem - volím xenofoba. Kdybych ale měla volit mezi extrémním projevem hlouposti (ať toho či onoho extrému), budu raději mlčet.

4 7
možnosti
VL

Přesně! Než klesnout na úroveň sluníček, vítačů nebo HateFree - tak to raději xenofob, islamofob atd.

2 0
možnosti
PK

Evropská civilizace to ustojí tehdy, když se lidé místo do nákupních center půjdou v neděli pomodlit do kostela a místo substituce "dětí" psy si budou skutečně mít děti a vychovávat je v duchu nejlepších evropských tradic. Tady je jádro řešení problému.

Tuším, že Schvarzenberg řekl, že se ani tak nebojí toho, že bude u nás pár mešit jako toho, že budou prázdné kostely. Jedné víře (islámu) se dá čelit jen jinou vírou (křesťanstvím, případně židovstvím).

2 3
možnosti
RM

To jste trochu mimo - protože někdo fanaticky věří v nějakého Mohameda, tak já se mám vrhnout do nějaké jiné nesmyslné víry? A taky fanaticky a nebo stačí ležérně?

2 0
možnosti
SJ

Argumentuje termíny "šíření nenávisti a xenofobie" - nesmyslné výrazy typické pro agresivní neomarxistickou ideologii. Podobně váš argument typu: "Nejsem žádná vítačka, ale Konvička je dement." Je jen variace argumentu ad hominem.

Takže neomarxisticky laděný blog, který se tváří, že je moudře rozkročený nad islámem a nácky. Vy neomarxisté ale určitě nejste nestranný třetí. Bohužel, tlačítko antikarma zde není. Tak jen palec Rv

4 8
možnosti
RS

Co chtela timto blogem basnirka rict? Neresi se v nem problem: postavit ploty nebo k nam pustit 50 milionu bezencu. Vim ze prehanim, Je treba si uvedomit, ze to co vidime je zacatek stehovani narodu . A proto ackliv je to tragicke se musime rozhodnout : my nebo oni. Zatim zadny plan B nexistuje.

4 3
možnosti
BH

ale vubec neprehanite, neni treba pustit 50mio nelegalnich imigrantu... velice rado se zapomina/nepripomina na tzv. slucovani rodin, casto 1 = +20clenu rodiny ;-) a uz samozrejme legalne ;-D

2 0
možnosti
PN

..."neakceptování názoru druhého, okamžité zařazování do skupin, úroveň vyjadřování nula." .... to ale zacnete u slunicek, ktere by jste si vybrala kdyby jste musela. Jinak jste naivni, jako dite. A svym nalepkovanim jinych slovy "kretatury" si jen realizujete sve mindraky a hrajete si na filozoku, ktero nejste, nebot vas text nic hlubsiho neobsahuje.

5 9
možnosti
TT

Jojo, degeneruje. Sobotka, Babiš...

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik