Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Chcete násilí nebo nevkus?

1 0
možnosti
JK

Konvička a Žižková jsou jen důsledek.

2 0
možnosti
RM

Milá autorko, předem upozorním, že jsem proti ekonomické migraci, nejsem přesvědčen že ty miliony lidí nás nějak obohatí. Ona ta masa mladých mužů bez úcty k ženě a životu druhých zprvu právě obohatí právě Vás - ženy.

Z čeho jsem nesvůj - kritizujete Konvičku a Žižkovou a dle jejich příznivců hodnotíte i lidi, kteří tam snad ani nebyli.

Přiznám se, že nebýt autorů jako Vy, kterým leží v hlavě právě nějaký Konvička či Žižková, tak ani nevím že se nějaké takové shromáždění konalo. A je mi to jedno - no co - tak bojují proti islamizace, mají z toho oprávněný strach.... Tak jim to nechte, však co je na tom?

Já se bojím výšek, ve výškách mám závrať atd. a kdybych svolal demonstraci lidí co se bojí výšek, tak tam mohu prohlašovat že snížím všechny rozhledny....a bude to někoho zajímat? Vůbec ne.....byla by to blbost.

Na závěr se zeptám - je větší blbec ten co hlásá hlouposti a nebo ten co tomu blbci a jeho hloupostem dělá reklamu?

4 2
možnosti
VK

Pamatujete ideologa BPI Kulhavého, který sem píše protiislámské blogy, které tu mnozí zdejší karmují? I ten už se od Konvičky odvrátil. A to je nějakej islamofob.

3 1
možnosti
Foto

Ale jdete ... Kulhavy jeste pred rokem netusil o cem to cele je .. ted nedavno docetl koran, nechal si ho "vysvetlit" a od te doby jen cituje a cituje bez jedine myslenky .. radeji ;-D

0 2
možnosti
MN

Excesy typu konvička či Žižková jsou přirozenou reakcí na excesy Dienstbiera, Valachové, Niedermayera, Ženíška a dalších. I v sociálních a psychologických jevech platí princip, že nějaká akce vyvolává stejně velkou opačnou reakci.

Kdybych měla volit mezi tím být sluníčkářem, nebo xenofobem - volím xenofoba. Kdybych ale měla volit mezi extrémním projevem hlouposti (ať toho či onoho extrému), budu raději mlčet.

4 7
možnosti
VL

Přesně! Než klesnout na úroveň sluníček, vítačů nebo HateFree - tak to raději xenofob, islamofob atd.

2 0
možnosti
PK

Evropská civilizace to ustojí tehdy, když se lidé místo do nákupních center půjdou v neděli pomodlit do kostela a místo substituce "dětí" psy si budou skutečně mít děti a vychovávat je v duchu nejlepších evropských tradic. Tady je jádro řešení problému.

Tuším, že Schvarzenberg řekl, že se ani tak nebojí toho, že bude u nás pár mešit jako toho, že budou prázdné kostely. Jedné víře (islámu) se dá čelit jen jinou vírou (křesťanstvím, případně židovstvím).

2 3
možnosti
RM

To jste trochu mimo - protože někdo fanaticky věří v nějakého Mohameda, tak já se mám vrhnout do nějaké jiné nesmyslné víry? A taky fanaticky a nebo stačí ležérně?

2 0
možnosti
SJ

Argumentuje termíny "šíření nenávisti a xenofobie" - nesmyslné výrazy typické pro agresivní neomarxistickou ideologii. Podobně váš argument typu: "Nejsem žádná vítačka, ale Konvička je dement." Je jen variace argumentu ad hominem.

Takže neomarxisticky laděný blog, který se tváří, že je moudře rozkročený nad islámem a nácky. Vy neomarxisté ale určitě nejste nestranný třetí. Bohužel, tlačítko antikarma zde není. Tak jen palec Rv

4 8
možnosti
RS

Co chtela timto blogem basnirka rict? Neresi se v nem problem: postavit ploty nebo k nam pustit 50 milionu bezencu. Vim ze prehanim, Je treba si uvedomit, ze to co vidime je zacatek stehovani narodu . A proto ackliv je to tragicke se musime rozhodnout : my nebo oni. Zatim zadny plan B nexistuje.

4 3
možnosti
BH

ale vubec neprehanite, neni treba pustit 50mio nelegalnich imigrantu... velice rado se zapomina/nepripomina na tzv. slucovani rodin, casto 1 = +20clenu rodiny ;-) a uz samozrejme legalne ;-D

2 0
možnosti
PN

..."neakceptování názoru druhého, okamžité zařazování do skupin, úroveň vyjadřování nula." .... to ale zacnete u slunicek, ktere by jste si vybrala kdyby jste musela. Jinak jste naivni, jako dite. A svym nalepkovanim jinych slovy "kretatury" si jen realizujete sve mindraky a hrajete si na filozoku, ktero nejste, nebot vas text nic hlubsiho neobsahuje.

5 9
možnosti
TT

Jojo, degeneruje. Sobotka, Babiš...

0 0
možnosti