Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Před pár dny zaútočilo nějaké hodné letectvo omylem na nějaké méně hodné vojáky, kteří zrovna bojovali s jinými opravdu špatnými. Komu by se nyní vyplatilo zaútočit na konvoj těch hodných? Mohli to být: ti méně hodní, protože se chtěli pomstít, nebo jiní méně hodní, kteří chtějí pokračovat ve válce s těmi méně hodnými, nebo ti zlí, protože nechtějí koalici, nebo ti hodní, aby to potom hodili na druhé hodné. No prostě je to hrnec guláše a v tom hrnci se vaří civilisté o které nikomu, až na vás, vůbec nejde. Jde jen o penízky, penízky a zase penízky.

4 1
možnosti
BV

Nejlepší je oznámení Ruska, že se na místě a v době útoku po 30 minut pohyboval dron USA, který startoval ze základny Incirlik v Turecku.

Rozhodně si ani trošku nemyslím, že ten útok provedl ten Predátor i když je k ničení pozemních cílů určen. USA se totiž již vyčerpaly omluvu za politování hodné nedopatření, k jakému dochází maximálně jednou za deset let již v případě podpory IS a zabytí 60 (90) syrských vojáků.

I když červíček pochybnosti stále vrtá: nemusel dr. Chocholoušek svoji omluvu modifikovat vzhledem k vyššímu výskytu těchto politováníhodných nedopatřeních.

Nicméně se teď dostávám k jádru pudla: Nejsou ti Predátoři vybaveni kamerami přenášejícími vysoce kvalitní obraz do řídícího střediska a to i v noci? Vzhledem k tomu, že USA ruské oznámení o přítomnosti US dravce nepopřely, tak bych očekával, že ́poskytnou záběry z toho dronu.

Nebo se bude opakovat podivná situace, kdy dodnes USA nepředložily ty jasné důkazy k sestřelení MH17, kterými se chlubily hned po oznámení katastrofy? A to se tam poblíž pohybovaly nejen satelity ale i dva AWACSy,

0 0
možnosti
JH

Možné je v tomto případě všechno, ale ta suverenita s kterou ten zločin popisujete, jen dle jednoho zdroje, Vám čest nedělá

4 2
možnosti
MM

Vám tento komentář o ničem také ne :) Z jednoho zdroje? Jak jste na to přišel?

1 3
možnosti
JP

J11a54n 86P26a12l12l86a74s

21. 9. 2016 18:51

Dobrý večer, měl bych pár připomínek k obsahu, ale už je zde vyjádřili jiní.

Tak snad jen drobnou technickou: Bomby se nespouštějí, ale shazují či svrhávají.

4 2
možnosti
MM

No vidíte, i tak jste tomu rozuměl ;-) Nemám s tím slovem problém..

0 4
možnosti
Foto

Některé prameny hovoří o tom, že ty kamiony vúbec nemají mechanické poškození, které by prokazovaly letecký či dělostřelecký útok.

To vše může zvládnout pár mužů s kalašnikovi a několika kanystry benzínu.

9 1
možnosti
Foto

,,Útok v Aleppu na humanitární konvoj."

Důkazy o tom, kdo útok(?) skutečně provedl, nejsou. Ovšem lze dost dobře usoudit, kdo by měl na tomto incidentu největší zájem. Amíci ani rus v tomto případě asi těžko, stejně tak jako stále legitimní vláda v Syrii. V čím zájmu a za jakým účelem, to není příliš těžká otázka.

6 2
možnosti
Foto

Tak největší zájem na tomto incidentu mají Amíci, protože řvou jako pominutí, že humanitární konvoj napadli Rusové s Asadem, což pokládám za nesmysl.

Ale na druhé straně pochybuji, že by za tímto incidentem stáli přímo Amíci. Vypadá to na nějaké jejich přátele z tzv. "umírněné opozice."

5 4
možnosti
Foto

Za situace kdy dokonce ani N I K D O z účastníků bojujících stran přesně neví "kdo odkud kam a v kolik hodin a čím asi tak vlastně střílel" se zde můžeme (protože tam nikdo z nás čtenářů blogu zřejmě osobně nebyl) - pouze teoreticky do nekonečna dohadovat, kdo ten humanitární konvoj zničil...

5 0
možnosti
Foto

Dejte mi 5 mužů s ručními zbraněmi, dvě terénní Toyoty a asi tak 10 (postačí i méně) kanystrů benzinu a zlikviduji 20 kamionů jako hračku.

1 3
možnosti
Foto

Typická válečná epizodka. Prostě takto státy válčí.

2 0
možnosti
LH

Tak zrovna o tomto incidentu bych pomlcel tam je hodně nejasností

3 0
možnosti
IM

I54v13o 76M43i29l10d32a

21. 9. 2016 15:52

...a když jejich mladí, dobře vycvičení a dobře situovaní muži válčí v Evropě?

2 0
možnosti
Foto

No a přesně na Vás je tato reklama cílená.

"Allahu akbááár!" (=citace výkřiků nejčastěji používaných útočníky v podobných videích)

3 4
možnosti
MM

Co konkrétně myslíte tím přesně na Vás? Jestli toto považujete za reklamu, pak mi je vás upřímně líto.

1 2
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik