Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

je možné, i přes poznatky o "Otakarovi", aby to bylo trochu jinak? tedy, aby ji někdo jiný unesl a držel ji někde zavřenou, podobně jak byl unesený ten mladý pár? já si myslím, že je tato možnost pořád ve hře....

0 0
možnosti
MM

Určitě to možné je. Ale myslím, že pokud byla Míša unesena, pak někým, koho znala. Protože na násilný únos to nevypadá.

1 0
možnosti
Foto

Co s tím naděláte? Je to asi tak 6-7 let, nevím přesně, mě dost drsně zastavili policajti, kteří nebyli dopraváky. Měli černé uniformy a lodičky, spíš něco jako zásahovka.

Obvyklá kontrola a ukažte prosím kufr. Tam byla basa Plzně, oni odzdravili a než jsme se se ženou vzpamatovali, měli další auto.

Hledali Aničku a marně, samozřejmě. Prostě, čas od času se to stane.

0 0
možnosti
Foto

Úkolem dobré matky je chránit (za každou cenu) dítě - před svými přáteli, i nepřáteli, před vlastními požitky. Dítě musí mít u matky vždycky přednost.( Tak je tomu i v přírodě). Pokud má dítě rodiče, nebo aspoň matku, nemělo by se citit opuštěné... Jak to ve skutečnosti bylo, nevíme. Je mi holčičky líto. ;-(

6 0
možnosti
JR

J80a42r42a 27R18a26n56k

13. 3. 2017 22:49

Existuji unosy deti velice dobre vychovanych a pripravenych pro zivot dobrymi matkami, presto je nekdo dostane do auta pod zaminkou, muze to byt zviratko nebo predstirany handikap a slusna zadost o pomoc, nekdy i ne ukazani mista na mape. I ty nejlepe pripravene deti v tom veku podlehnou.

0 0
možnosti