Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J18i48ř60í 71L98i65b59e40r

6. 7. 2017 14:25

Odsoudit na tolik let bez přímých důkazů mi přijde "sakra za hranou". A odsuzovat na základě neověřených domněnek (naše policie ani nebyla na místě činu), to se už nedá nazvat ani hrubou nedbalostí, ale úmyslem. Včetně soudkyně, která měla "jasno" dřív, než vůbec začal soud. Rv

9 8
možnosti
DK

Nepochopil jste ani tento konkretni pripad ani soudnictvi jako celek. Rv

5 2
možnosti
LG

Nevyjadřuji se nijak k (ne)vině Kramného, ale... nemám ráda, když lidé posuzují člověka podle toho, zda jeho projevy lítosti, zdrcení apod. zapadají do jejich očekávaného vzorce. Každý člověk se ve stresových situacích chová jinak a nemusí to mít nic moc společného s tím, co prožívá uvnitř. Vlastně bych spíš čekala, že člověk, který vraždu plánuje, má i připravené náležité "truchlící" divadlo...

9 4
možnosti
TH

Jeho chovani je dulezite pro soudniho psychologa. A kdyz se to da dohromady s jeho lhanim....ovsem na zaklade chovani K. odsouzen nebyl.

0 0
možnosti
JAZ

Uvidíme zdali-pak se nad tímto případem zvedne taková velká vlna solidarity jako nad vrahem Kájínkem.

3 4
možnosti
DK

Je to vec ciste logiky. V pripadu neexistuje prostor pro to, ze by mohl vrazdit nekdo jiny (dukazy jsem jiz predkladal mnohokrat). Jedina dalsi alternativa k zabiti proudem, ktera pripadala v uvahu, byla otrava a ta byla spolehlive vyloucena. Pokud byly zabity proudem, pak je zase vylouceno, aby to za danych okolnosti zpusobila jina osoba nez Kramny. Z toho plyne jednoducha dedukce...Zahady v tom vidi jen ten, kdo je tam videt chce a tomu zadne dukazy stacit nemohou a nebudou.

7 2
možnosti
Foto

Pokud vás najdou v uzamčeném pokoji zevnitř s obětí, neznamená to ještě, že musíte být vrahem.

2 3
možnosti
Foto

Já jsem některými lidmi považován za podivína pouze proto že považuji za pochybný rozsudek nad Lubošem Lacinou který je celý založen na velmi prapodivném svědectví mladé nezkušené řidičky, která měla obavu, že kvůli svému zcela zbrklému manévru přijde navěky o řidičák.

A zde, u záležitosti daleko významnější a daleko více dokazované je takových "podivínů" celá řada.

2 6
možnosti
FF

To si děláte legraci! Vy jste neviděl "nezávadné jednání" pana Laciny v TV?

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že znalecký posudek obhajoby zpracovaný MUDr. Matlachem /který se "proslavil" dalším sledovaným případem sestry z Rumburka/, byl nakonec panu Kramnému přítěží. Obhajoba si měla dát více práce sehnat opravdového znalce, jehož posudek by byl relevantní a neobsahoval jen směs dojmů.

Jinak - stejně jako pan Kopřiva - nehodnotím vinu či nevinu pana Kramného.

9 0
možnosti
VF

...."když je nebudu mít já, tak nikdo" ...

Je vidět, že jste si s tím dala opravdu velkou práci. R^

5 0
možnosti
Foto

Názor "A kdo jiný by to udělal?" mi k odsouzení přijde málo :-/

12 4
možnosti
Foto

To je sice pravda, ale také to nebyl jediný důkaz.

4 0
možnosti
PL

Nezajímal jsem se dosud o podrobnosti případu. Takže za mne dík za seznámení, věřím vám teda, že tam nejsou faktické chyby.

Co se týče otázky vinen či nevinen, nechávám to na soudech.[>-]R^

2 0
možnosti
Foto

Myslim si ze podobne uvahy nejsou na miste. Prestoze jste potesila srdecko pana Hermanka neni to dukazem ze pan Kramny vrazdil. Jisteze ani ze nevrazdil. Pripomenu velice podobny pripad z USA, kde byl za vrazdu tehotne manzelky k smrti odsouzen Scott Peterson a jako dukaz postacilo ze mel doma sbirku porna a milenku. Konstrukce vrazdy rodiny Kramnych je natolik silena a nesmyslna ze vyvolava pochybnosti. Ostatne. Kdyby soudkyne Gillova o jeho vine byla presvedcena dostal by dozivoti. To ze chytil 28 let svedci o nejistote na strane soudu

10 5
možnosti
Foto

Milý Martine,

ani já samozřejmě nemohu soudit, zda je vinen či nevinen. Od toho jsou soudy a ty také svůj verdikt vynesly.

Okolnosti té vraždy jsou opravdu bizarní. Předpokládejme hypoteticky, že bych se své manželky chtěl zbavit já. Uvažoval bych asi takto:

1. V Egyptě jsou "sto let za opicema", tam, daleko od šťouravých policistů může vražda projít jako nehoda.

2. Egypt sice má trest smrti, ale kdyby to náhodou neprošlo, tak mě nepověsí, ale vydají do vlasti. Jednoduše proto, že by moje poprava neprospěla egyptskému cestovnímu ruchu.

3. Třetí a nejdůležitější otázka. Co s tím dítětem? Otázka nanejvýš cynická, protože každý ví, co se v kriminále stane těm, kdo ublíží dětem. Ostatně, jeto tak 10-15 let, kdy jeden pedofil, myslím z Ostrova nad Ohří, nepřežil ani přijímací proceduru do vazební věznice (nebo už byl odsouzen?).

Ale pro pachatele, abych byl korektní, tak řekněme, že to jsem já má to dítě ještě jeden aspekt. Každý si totiž řekne "to by přece neudělal" a s tím bych já, jako pachatel mohl počítat, abych se mohl zbavit podezření.

2 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik