Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Článek mi byl odebrán z hlavní stránky. Porušuje prý tři body blogera: Na titulní straně nemohou být texty, které mají v perexu nebo titulku grafické prvky, jejichž cílem je nepřiměřeně přitáhnout pozornost na článek - což chápu. Použila jsem velká písmena (ne záměrně). Co ale nechápu jsou další body jako: Na titulní straně nemohou být texty, obrázky či videa jejichž autorem není sám bloger. Vidím tu dnes a deně stažené obrázky z netu či google atd. Dále nesmí bloger propagovat ani vyjadřovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost vůči jednotlivcům či skupinám. Svými články nesmí vyvolávat nenávistné nálady... Tak toto jsem nečekala.

2 1
možnosti
Foto

použila jste velká písmena a ne záměrně?

nečekala jste že text plný nenávistných poznámek bude stáhnut?

kdyby ho admin smazal plně udělal by vám jen laskavost aby ten důkaz vaší slušně řečeno zmatenosti nemohl číst nikdo další

znovu se zamyslete nad otázkou co byste dělaal, kdyby naopak vás ti muslimové vyfotili jak se koupete a uveřejnili to?

0 11
možnosti
Foto

vyfotit někoho bez jeho svolení a dát to na facebook je přinejmenším projev neomalenosti nevychovanosti a buranství -.kdyby vás na koupališti vyfotili ti muslimové a zveřejnili to na netu jak by se vám to líbilo? 8-o

něco tak hloupého jsem opravdu už dlouho nečetla

0 7
možnosti
PS

P21a43v26e50l 59S60i85t22a56ř

14. 7. 2017 23:06

pro hlupáka každý hloupý!!!

2 0
možnosti
Foto

obsahová argumentační i vyjadřovací stránka jak od šestnáctileté hysterické školačky-nelogičnosti typu-jejich nenávistné náboženství jim zakazuje svobodně se rozhodnout co si oblékat- tak my jim ukážem jak jsme civilizovaní a zakážem jim koupat se v hábitech-jak víte že je na sibě nemají z vlastní vůle? Hovořila jste s nimi, ptala jste se jich na to co si myslí? Třeba naopak ony pohrdají ženami v plavkách...ty popisy údajně úchylných mužů-vítě kolik chlapců zneužívají úctyhodní katoličtí kněží? pedofilovní úchylové a primitivové se najdou všude-bohužel úplně všude:-/

0 9
možnosti
Foto

Ráda bych věděla, v jakém úboru se tedy opravdu koupaly. Jestli v hábitu, tak potěš koště....

1 0
možnosti
Foto

paní Moudrá zkuste udělat čest svému jménu a trochu uvažujte-takže přišly z ulice a rovnou skočily do bazénu aniž by přemýšlely v čem pak zas odejdou? V mokrých hadrech si sednou do auta? tomu snad nemůžete věřit...8-o;-D8-o

0 5
možnosti
JL

Muž promluvil.

Bubáci jsou v bazénu. Dělej s tím něco! Copak nevidíš, že si hrajou s nádobíčkem. Tak je aspoň vyfoť! A není to blbý? Nekecej a dělej! Hele, maj turbany, to budou určitě muslimové. No, nekoukáš na zprávy? Teroristi, přece. Všiml sis jak se koukaj na bílé

děti? To voni neznaj, jsou to úchylové. Já ti mám z nich strach. Dělej něco! A tohle se musí stát zrovna u nás. Vidíš ty ženský jak se ráchaj ve vodě oblečený? No a co?

Bože, ty jseš hloupej, vždyť vůbec nedbaj o hygienu! ...hm Ježíš, to jsem si vzala

vola co nic nechápe..............

Nejhorší je zkrátka smrt z vyděšení.:-)

1 0
možnosti
JO

Tak někteří lidé možná mají iracionální strach. Ale většina lidí vidí, že soužití je problém a to i proto, že pravidla, která dosud platila pro všechny, najednou už pro všechny neplatí. Určitá skupina lidí je nyní může beztrestně porušovat, protože odpovědní lidé se bojí, že budou nařčeni z diskriminace.

Příklad: v bazénu se bude koupat žena oblečená v něčem, co není elastický plavkový oblek. Je to muslimka, tudíž nebude vyhozena, protože by okamžitě nějaké Šabatové řvaly, že nešlo o porušení hygienických předpisů ze strany té ženy, ale že byla určitě vyhozena jen proto, že je muslimka. Provozovatel se bude bát jí vyhodit a vůbec cokoli podniknout k nápravě, aby nebyl osočován z diskriminace.

Pokud nastane stejný případ a v bazénu se bude koupat žena celá oblečená v něčem, co není elastický plavkový oblek, např. v tričku a šortkách a nebude to muslimka - bude vyhozena pro porušení hygienických předpisů bez pardonu a žádné Šabatové se angažovat nebudou.

A to mluvíme teď jen o bazénu.

5 0
možnosti
PS

P97a53v44e72l 57S69i64t55a65ř

14. 7. 2017 22:06

takže asi tak, každý aquapark má nějaký provozní řád, který upravuje chování návštěvníků včetně "dress code" a dodržování hygienických norem dle zákonů či předpisů. do tohoto zařízení si platím vstupné a jdu tam s tím, že tyto normy a předpisy jsou dodržovány a tím mne chrání před nakažením čímkoliv. pokud na místě zjistím, že nejsou tyto dodržovány tím, že personál komukoliv umožňuje toto porušovat a někdo si tam pere prádlo, koupe se v oblečení atd... okamžitě odcházím a hlavně velmi tvrdě trvám na vrácení vstupného a to okamžitě!!! i kdybych měl volat majitele, policii, hygienu nebo nevím koho... pokud by to udělali všichni návštěvníci, myslím, že by bylo jasno. platím cenu za to, že se jdu koupat do nezávadného prostředí. pokud to provozovatel není schopen zajistit nebo to u některých hostů ignoruje, mám já nárok na vrácení vstupného bez diskuze.

7 0
možnosti
VP

V56í96t 39P13r79č40í81k

14. 7. 2017 21:14

Přehlídka hysterie a hlouposti. Celý tento článek počínaje titulkem psaným verzálkami a diskusí konče.

7 13
možnosti
PM

To běžte vysvětlit Němcům, Francouzům, Angličanům, Rakušanům a v podstatě celé západní Evropě. Taky to tam začínalo podobně - jen koupáním v hadru. A podívejte, jak se tam mají dnes - ve Francii stav ohrožení, Anglie si zvyká na atentáty, německo je v podstatě před kolapsem. Ale jinak je to "samozřejmě hysterie", jak jinak..

17 0
možnosti
TP

T62o19m46á11š 69P42a55k

14. 7. 2017 21:01

tak muslimové vynalezli mýdlo a parfémy, ale tady čtu, že Češi (donedávna národ smraďochů) objevili, že neznají hygienu...

...tak to jo ;-D;-D;-D;-D

1 13
možnosti
PM

Zdá se, že muslimové od středověku nevynalezli vůbec nic. Naopak - jen využívají vynálezů druhých. Máte ještě něco?

Mimochodem - vy chodíte od každého Čecha ke druhému a hodnotíte je čichem, že to můžete tvrdit o nich? Zajímavé..

9 0
možnosti
Foto

I30v85a22n 75M67a92r61e50k

14. 7. 2017 20:57

A jak dodržují nařízení které je u téměř na každém koupališti : "Před vstupem do bazénu se osprchujte ? " 8-o

8 0
možnosti
Foto

Třeba tak, že se osprchují?:-)

1 3
možnosti
JO

To co mají na sobě ale fakt nevypadá jako burkiny. OK, chtějí se koupat v celotělových plavkách, dobře. Ale musí to být plavky, ne plandavý oděv.

Šla jsem v nejmenovaném městě doprovodit děti na plavecký kurz. Měla jsem je předat u bazénu. Šla jsem tam v plavkách a přes ně jsem měla tričko. Dostala jsem vynadáno, že porušuji hygienické normy a to jsem jen šla předat děti, do vody jsem nelezla. Kluci si museli koupit přiléhavé plavky, koupací bermudy jim povoleny nebyly.

Vadí mi ten dvojí metr.

A pak je tu otázka hygieny. Nejsem naivní a nepředpokládám, že se všichni lidé před vstupem do bazénu umyjí, ale mohu v to aspoň doufat. Jenže u žen, které mají na sobě několik šátků, kalhoty, přes to dlouhé šaty a kdo ví co ještě v to nemohu ani doufat. Pochybuji, že se ve sprše vysvlékají. Jenže v těch hadrech se jinak prostě umýt nedá.

29 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik