Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak hlásím info po pár dnech. Dnes tři zvonky. Ráno pro balíky, ve 13h p. pošťačka a ve 3h balíkářka s balíky. Tak opravdu je na čase se porozhlédnout jinam.

0 0
možnosti

Konkurence tu je už dlouho, dokonce je i levnější jak pošta, ale ta kvalita bohužel není o mnoho vyšší.

0 0
možnosti

Sledovali jste debatu OVM na ČT s ředitelem ČP? Tomu chlapci těžko rozumět, vyjadřuje se něco jako mezi bláboly a sliby. Ryba páchne od hlavy. A že není konkurence? Po roce 1990 nějakou dobu se psalo v novinách o zřízení "poštovny" v každé "střediskové" obci či městečku. Sliby, chyby. Proč již dávno takové poštovny nesídlí v budově středně velkého nádraží a ČD neprovozuje konkurenční služby? Pokladní každé stanice má prodlevu mezi příjezdy a odjezdy vlaků, přímo se nabízí její využití "poštovním" směrem (příjem sázek, prodej novina časopisů do vlaku, atp.). Místo toho se budou pokladny rušit a instalovat komplikované automaty. Kam jsme došli?

0 0
možnosti
Foto

A jste si jistá, že jste to s manažerkou skutečně vyřešila? Tedy pokud nepíšete s časovým odstupem a již víte že ano a vše již funguje jak vám slíbila.

Mně takhle před cca rokem až dvěma sdělili, že v mém bydlišti je jen odpolední doručování balíků a SMS avíza stejně chodí na dopoledne, ale balíky odpoledne. Když se ozvu tak se nemají ke kloudné odpovědi - balík měl být doručován dopolene?! proto ta SMS, ale málo lidí znamená, že byl doručen odpoledne. Kdybych nezavolal na číslo doručovatele uvedené ve sledování zásilek přímo doručovateli čekal bych dopoledne i odpoledne - zajímavé, že on mi potvrdil že to slíbené odpolední doručování stále platí. Já se poště vyhýbám, ale některé e-shopy, asi stejně jako váš, mi nedávají na výběr a to je potom horor.

3 0
možnosti

Asi jste mi to přivolal. Zrovna mi volala moc příjemná paní s info, že mi nabízí řidiče na svoz mezi 8-9hranní. Jsem ráda, že je alespoň nějaký posun. Tak alespoň k něčemu to bylo dobré a snad článek třeba někomu pomůže. Máte pravdu. Náš e-shop nabízí pouze ČP, ale musím říci, že za ty roky provozování, nedošel zakaznikovi pouze jeden balíček. I přes Vánoce jeli na doraz a balíčky došly v pořádku. Je to vše o lidech. Každopádně i tak doufám, že ČP trochu zapracuje na tom, aby její zaměstnanci měli lepší pracovní podmínky a její pověst se napravila. Hezký den.

1 0
možnosti

Zrovna v oblasti doručování a svozu balíků má Česká pošta konkurenci opravdu velkou a firem, které to pro Vás rády zajistí, je minimálně deset.

Pokud sama obchodnice ČP řekla, že tedy máte jít jinam, neváhal bych.

1 0
možnosti

Zdá se, že jste se nikdy "nenaháněl" s alternativní balíkovou službou. Když se minete s pošťákem, víte alespoň, kde si můžete zásilku sám vyzvednout a nejedete si pro to do "horoucích pekel".

0 0
možnosti

Tohle myslím je ještě legrace, sice jsem to jen přelétl očima. Já jsem zkusil dotázat ČP co udělají pro to, aby "řádně doručili /alespoň/ úřední obsílu"! Poté, co opakovaně toto jen v mém bydlišti nedokázali. 3 odpovědi a 1 od GŘ /v zastoupení, kopie mého dotazu i pro Ministra vnitra/ a výsledek - nula. Příště napíšu trestní oznámení, protože když vám to ne-doručí máte exekuci, a to je teprve problém s Českou poštou. Je třeba se ozvat, hlasitě.

Dnes jsem třeba vyběhával změny ohledně placeného parkování, platíte, ale lítáte po úřadech jak "lítačka", servis úřadů - nula ! Je třeba se ozvat. Mějte se báječně :-)

2 0
možnosti

... a pár dní poté "vyhodili GŘ s prémií za dobrou práci 8 a půl mega ! Kdo z vás to má :-)

1 0
možnosti

Česká pošta má smůlu na vedení. Poslední dva ředitelé byli nominování z ČSSD a také proto to byli jedni z nejhorších manažerů. Jediné o co se starali dobře byly jejich smlouvy se zlatým padákem.

8 0
možnosti
Foto

Poté, co v letech 2014-2017 šéfoval (mimo jiné i České poště) jako šéf nejvyšší ministr vnitra /a bývalý zelinář/ Milan Chovanec z ČSSD, se takovému šlendriánu vůbec není co divit!8-o

3 0
možnosti

Česká pošta? Kompletně privatizovat. A to nejlépe ihned.

7 0
možnosti

P65a23v71e82l 42V14é66b72r

4. 4. 2018 16:22

Jenom bych vás upozornil, že cena nemá cenu. Je vysoká, nízká, nebo akorát, ale nikdy není levná, nebo drahá.

5 2
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik