Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P78e51t78r 61L89a79n32g29e31r

30. 1. 2018 15:58

Já si nemyslím, že by společnost byla nějak neobvykle "rozdělena", je jen polarizována. To rozdělení je konstrukt novinářů.

3 1
možnosti
Foto

Osobně mám radost vaše věta "Občas to i člověka někam posune" je mým úspěchem vaší edukace.

Je však s podivem, že uvádíte že " se snažíte nikoho nenapadat, neponižovat a mít padný argument, když se ve virtuálním světe FB profilů chováte zcela opačně. No bude to ještě fuška

1 1
možnosti
MM

P. Peričevič, teď jsem se od srdce musela zasmát. Vaše osoba, je vším možným, jen ne osobou, která by mě mohla v čemkoliv edukovat. Tím si buďte 100% jistý. Nemohu za to, že se snažíte dostat z vězení pro mě odporného člověka, který zabil svou dceru a ženu. Petra Kramného. On odlišný názor, ještě neznamená napadání ostatních. Na to máte ve svém okolí jiné experty. Mimo to se divím, že zrovna Vy tu mluvíte o napadání. Když Vám není hanba, říci o oběti trestného činu, Monice Kramné, že pokud to nebyl PK a malá Klárka, byla to právě Monika. Takto jste to napsal u Vás. Mimo to si berete do úst i všechny ostatní kolem tohoto případu. Dokonce i paní soudkyni, znalce v oboru, aj. Přeji Vám krásný den. Komunikace s Vámi je pro mě opravdu ztráta času.

2 0
možnosti
MK

Z článku je zřejmé, že jste byla voličem JD. Jak jste vyhodnotila fakt, že o 2.600 migrantech lhal?

A to je téma, které mnoho lidí zajímalo a vím, že i ti, kteří Zemana moc nemusí, mu to z těchto rozdílných názorů kandidátů, hodili.

0 1
možnosti
MM

Ano. Byla. Já bych neřekla, že lhal. A myslím, že z jeho rozhovorů to bylo jasné. Tedy pro mě ano. On se celkem jasně vyslovil (to platí i pro Euro), že pokud jsme členy EU, budeme ho muset do budoucna přijmout. To samé kvóty. Ale také řekl, že je proti kvótam a pro upevnění pozice v EU. A že mu není jedno co za lidi by sem přicházelo. V tomto mám stejný názor. Jinak prezident nemá v tomto žádné pravomoci.

2 0
možnosti
TH

Tu anketu vymyslel Jiri Drahos? Ta otazka je zcela vazna...ja si to nemyslim.

0 0
možnosti
MM

Samozřejmě, že nevymyslel. Obrázek je upravený v programu Photoshop. Už jen ta otázka a odpovědi, jakým stylem jsou psané. Nejhorší ale je, že lidé tomu věřili a sdíleli dál.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
MM

Děkuji za typ. Určitě kouknu. Navíc Michal Dlouhý je můj oblíbený herec.

0 0
možnosti
MS

Paní milerová dvě věci.

1. potřeboval bych poradit klávesovou zkratku na přehlasované u.

2. Děkuji a více takových lidí jako vy. Osobně si myslím, že společnost nerozdělují prezidenti, ale media, která takové internetové troly v obou táborech přímo vybízí k podobným šířením lží. I teď po volbách neustále Idnes hodnotí voliče. Proč? Aby se mělo v diskuzích o čem hádat?

Snad se to zlepší a nedojde v budoucnu k tomu, abych vám někdo říkal, tak nám zabili Ferdinanda.......

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JM

J69a14n42a 45M80a71l44a

30. 1. 2018 11:55

Takhle moc si protiřečit v pár řádcích je opravdový majstrštyk....RvRv

1 4
možnosti
MM

V čem konkrétně myslíte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Lidé se často bojí projevit svůj vlastní názor. Nechávají se často ovlivnit buď médii, nebo ostatními lidmi. Je to škoda. Mé články zde upozorňují na věci, které se dějí, a které mě zajímají.

Seznam rubrik